Wat is een KaddyBACK?

Kort nadat ze haar prototype van de SPAball massager en golfbal op haar klanten begon te gebruiken, had ze wat van die golfbalactie op haar EIGEN rug nodig. Ze stopte altijd een golfbal in een sok en drukte die in haar bovenrugspieren tegen een muur.

Maar ze wilde iets dat ze handsfree kon gebruiken, zodat ze tijdens het reizen een diepe druk in haar rug kon krijgen en geen tijd zou verspillen door tegen een muur te staan. Ze ontwikkelde de KaddyBACK, en niet alleen hielp het spieren in haar rug handsfree, maar anderen wilden er ook één.

Ze erkende voordelen van het ergonomische ontwerp, de veelzijdigheid, het gebruiksgemak, het marketingpotentieel voor bedrijven en het kosteneffectieve ontwerp en stelde de SPAball Massager eindelijk voor het publiek. GBM Health, Inc. is gebaseerd op een eenvoudige en beproefde filosofie: we hebben allemaal baat bij de gezondheid van anderen en niemand zou onnodig spierpijn moeten lijden.

De gepatenteerde SPAball Massager en de KaddyBACK worden als door professionele therapeuten als door thuisgebruikers gebruikt. De unieke kruisvezel- en triggerpoint-onze technieken zijn de ” Golfbalmassage ” tot de meest populaire modaliteiten van Heather, en we zijn er trots op producten en kennis aan te bieden voor uw intensieve welzijn.

Masseer die moeilijk bereikbare spieren van de bovenrug met een diep doordringende golfbal.

kaddyback