Over ons

Europees distributeur van SPAball en KaddyBACK

Tevens zijn wij groothandel in massagetafels en massage artikelen. U kan bij ons terecht voor o.a. gezichtskussens,
overtrek massagetafels, wegwerpslopen, thaise massage doeken, saunadoeken, hotstones ….. Kom zeker een kijkje nemen op onze shop.

Kalijn is opgericht in 2006 met als zaakvoerder Guido Van Olmen en zijn vrouw Marleen Dierckx. Sinds november 2014 is het bedrijf veranderd in een vennootschap en wordt het nu geleid door Marleen Dierckx en haar oudste zoon Kristof Van Olmen.

De betekenis van de naam “Kalijn” is “Rein en Zuiver”. Dat is waar een aantal van hun producten voor staan, het reinigen en zuiveren
van het lichaam. Zuivering, ontgiften en ontzuring van het lichaam: dé leidraad voor een langere schoonheid en een goede gezondheid.

Schoonheidsinstituten en therapeuten kunnen ook bij Kalijn terecht voor allerlei massagebenodigdheden: mooie overtrekken voor massagetafels, massage oliën, speciale oliën om therapeuten te beschermen tegen negatieve energieën.

Enkele jaren geleden heeft Kalijn in België de Jadestonemassage opgestart. Marleen heeft ook haar eigen kruidenstempels ontworpen voor een kruidenstempelmassage.

VOF Kalijn
Donk 51
2400 Mol

Tel. +32(0) 14 71 57 99
Mail: info@kalijn.be

Voor België, Nederland, Luxemburg en Duitsland: zie knop rechterkant

Heb je nog een bepaalde vraag, stuur ons dan een e-mail.